Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 1 tl zout
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 snuifje suiker
- 500 g asperges, groen (onderste derde geschild) of wit (geschild)
- 7 gelatineblaadjes
- 20 g boter
- 250 g gepelde langoustines, gekookt
- 2 snuifjes gemalen peper
- 1 teentje knoflook
-
2
bossen verse dille, geplukt
of verse kervel, enkel de bladeren - 2 el verse bieslook, in stukken
- 250 g zure room, 10% vet
- 300 g volle yoghurt
- 30 g citroensap
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 365 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble met peren en crème van ricotta
1hod.
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Choronsaus
20min
Kruiden en Cashew dip
8h 10 min
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Basilicumpesto
10min