Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 1 tl zout
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 snuifje suiker
- 500 g asperges, groen (onderste derde geschild) of wit (geschild)
- 7 gelatineblaadjes
- 20 g boter
- 250 g gepelde langoustines, gekookt
- 2 snuifjes gemalen peper
- 1 teentje knoflook
-
2
bossen verse dille, geplukt
of verse kervel, enkel de bladeren - 2 el verse bieslook, in stukken
- 250 g zure room, 10% vet
- 300 g volle yoghurt
- 30 g citroensap
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 365 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool korma
2h 20min
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Crème anglaise
15min
Walnoot Brittle
1h 30min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Mojito
10min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h