Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, om in te vetten
- 125 g basterdsuiker
- 35 g water
- 4 eierdooiers
- 2 vanillestokjes
- 250 g mascarpone
- 250 g room, 35% vet
- 1 granaatappel, enkel de pitten, als garnering
- 75 g braambessen, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1536.4 kJ / 365.8 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 8.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Speculoos druiven tiramisu
1h
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Coconut Dream
10min
Toffees
2h
Zalm en venkel risotto
25 Min