Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
-
¾
tl gedroogde gist
of 7 g verse gist, verkruimeld - 5 g suiker
- 1620 g water
-
395
g broodbloem
of manitoba bloem - 260 g pastabloem (zie tip)
- 12 g zout
- 1 - 2 el fijn griesmeel, om te bestrooien
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2581 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 127 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pitabrood
2h
Brood met olijven
2 godz. 20 min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10 min
Snel brood
1h 15min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Gemarineerde paprika's
Geen beoordelingen
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Basis brooddeeg
5min
Snel brood
50min
De wafels van de foor
3h
Pizzadeeg
1h