Apparaten en Accessoires
Caramel vanille bourbon saus
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
12 portie
Ingrediënten
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 12 portie
Natrium
2616.5 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
7410 kJ /
1770 kcal
Vetten
121.5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
65.8 g
Koolhydraten
141 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix it yourself
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Lemon curd
20min
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Vloeibare karamel
25min
Karamelsaus
1u. 30min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Citroencurd
1u.
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Gebakken kaastaart
3u. 10min