Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 - 480 g basterdsuiker
- 150 - 300 g vers geperst citroensap
- 120 - 240 g boter
- 3 - 6 eieren, medium (53-63 g)
- Voeding
- per 1 Totale recept
- Calorieën
- 18977 kJ / 4530 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 542 g
- Vetten
- 238 g
- Verzadigd vet
- 132 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 493 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble met peren en crème van ricotta
1 godz.
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5h
Citroencurd
1 godz.
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Bessencurd
20 min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 godz.
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min