Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 - 480 g basterdsuiker
- 150 - 300 g vers geperst citroensap
- 120 - 240 g boter
- 3 - 6 eieren, medium (53-63 g)
- Voeding
- per 1 Totale recept
- Calorieën
- 18977 kJ / 4530 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 542 g
- Vetten
- 238 g
- Verzadigd vet
- 132 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 493 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citroencurd
1 Std.
Vloeibare karamel
25 Min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Basis karamel
25 Min
Aardbeien mille-feuille
5h
Vanille-ijs sandwiches
13hod. 25min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min