Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 30 g suiker
- 125 g bloem
- 60 g zachte boter, in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes
- 35 g melk
- 1 eierdooier
- 1 snuifje zout
- 40 g pure chocolade, in stukken
- 170 g melkchocolade, met praliné vulling, in stukken
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- chocolade paaseieren, voor de afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2772.8 kJ / 665.3 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 58.5 g
- Vetten
- 43.2 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 123.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Citroen en yoghurt dessert
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4h 10min
Taart met karamel en vanille
4 godz. 30 min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Geen beoordelingen
Granaatappel Mojito
10 Min
Ijslolly’s van watermeloen
Geen beoordelingen
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min