Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Amandel en poedersuiker
- 95 g amandelpoeder (niet zelfgemaakt)
- 95 g poedersuiker
Om de mengbeker te reinigen
- 300 g water
- 50 g azijn
Italiaanse meringue
- 75 g suiker
- 20 g water
- 2 eiwitten, op kamertemperatuur (65 g)
- ¼ tl voedingskleurstof, in pasta, rood
Framboos en witte chocolade ganache
- 75 g frambozen
- 2 el suiker
- 150 g witte chocolade, in stukken
- 100 g roomkaas
Afwerking
- 20 g fondant (suikerpasta) wit
- 20 g fondant (suikerpasta) geel of goud
- 1 eetbare inkt stift zwart
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 6.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30 min
Napolitaanse cake
Geen beoordelingen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Geen beoordelingen
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Paastuin
Geen beoordelingen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Dracula bloed
Geen beoordelingen
Walnoot Brittle
1h 30min
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Citroenmeringuetaart
2h 30 min