Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Amandel en poedersuiker
- 95 g amandelpoeder (niet zelfgemaakt)
- 95 g poedersuiker
Om de mengbeker te reinigen
- 300 g water
- 50 g azijn
Italiaanse meringue
- 75 g suiker
- 20 g water
- 2 eiwitten, op kamertemperatuur (65 g)
- ¼ tl voedingskleurstof, in pasta, rood
Framboos en witte chocolade ganache
- 75 g frambozen
- 2 el suiker
- 150 g witte chocolade, in stukken
- 100 g roomkaas
Afwerking
- 20 g fondant (suikerpasta) wit
- 20 g fondant (suikerpasta) geel of goud
- 1 eetbare inkt stift zwart
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 6.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Crème anglaise
15 min
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Valentijnkoekjes met aardbei
Geen beoordelingen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Meringue spoken
12h 25 min