Apparaten en Accessoires
Kerstman macarons
Voorbereiding 1u. 10min
Totaal 3u. 20min
40 stuks
Ingrediënten
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Natrium
6.7 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
276 kJ /
66 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
8.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Carnaval maskers
1u. 45min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Koekjes met chocopasta
1u. 40min
Meringue spoken
12u. 25min
Suikerpasta
1u. 10min
Kerst stol
2u. 20min
Napolitaanse cake
Geen beoordelingen
Amandel Spritz-koekjes
1u.