Apparaten en Accessoires
Kerstman macarons
Voorbereiding 1u. 10min
Totaal 3u. 20min
40 stuks
Ingrediënten
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Natrium
6.7 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
276 kJ /
66 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
8.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Vegan mini cheesecakes
4u. 30min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5u. 50min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Tiramisu
5u. 20min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Basis karamel
25min
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
Chocolade toffee cake
2u.
Brusselse Wafels
1u.