Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudeldeeg
- 370 g meel, en meer om te bestuiven
- 1 ei
- 70 g zonnebloemolie
- 120 g water
- 1 tl witte wijnazijn
- ½ tl zout
Appelvulling
- 100 g hazelnoten
- 130 g boter, in stukken
- 80 g broodkruimels
- 1 tl gemalen kaneel
- 100 g suiker
-
1
el huisgemaakte vanillesuiker
of 1 ½ tl natuurlijk vanille-extract - 20 g citroensap
- 20 g rum (optioneel)
- 750 g appels, geschild
- 80 g rozijnen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1721 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Gewone yoghurt
14h
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Appel-notenbrood
1 godz. 25 min
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min
Noedelsoep
35min
Crumble met peren en crème van ricotta
1hod.
Knapperige chocolade stokjes
55 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Pruimentaart
Geen beoordelingen
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25 min
Boerenbrood
2 godz.