Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quenelles
- 375 g witte visfilet, zonder vel, in stukken
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen witte peper
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 100 g ongezouten boter, in blokjes
Panade
- 30 g ongezouten boter, in blokjes
- 100 g melk
- 50 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier
- 2 eiwitten
- 600 g water
Saus
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 sjalotten, gehalveerd
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g waterkers
- 200 g water
- 100 g volle yoghurt
- 1 el kippenbouillonpasta
- ½ citroen, enkel het sap
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- waterkers, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2502 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min
Steak tartaar
30min
Roze roerei
Geen beoordelingen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Omelet met gehakt
1 godz. 10 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Romige aspergesoep
25min