Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quenelles
- 375 g witte visfilet, zonder vel, in stukken
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen witte peper
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 100 g ongezouten boter, in blokjes
Panade
- 30 g ongezouten boter, in blokjes
- 100 g melk
- 50 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 1 eierdooier
- 2 eiwitten
- 600 g water
Saus
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 sjalotten, gehalveerd
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g waterkers
- 200 g water
- 100 g volle yoghurt
- 1 el kippenbouillonpasta
- ½ citroen, enkel het sap
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- waterkers, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2502 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Dracula bloed
Geen beoordelingen
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Rundvlees Stroganoff
1h
Gele smoothie bowl
2u. 20min
Steak Stroganoff
45min