Apparaten en Accessoires
Flan van asperges met zeetong
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
31.8 g
Calorieën
1360 kJ /
325 kcal
Vetten
19.3 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Gevulde vis
1u. 50min
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Familie kip galette
1u. 55min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min