Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 300 g groene asperges
- boter, om in te vetten
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- ½ sjalot
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 ei
- 15 g maïzena (zetmeel)
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 8 zeetongfilets, vers
Citronette
- 20 g extra vergine olijfolie
- 50 g citroensap, vers geperst en gefilterd
- 1 snuifje zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Champignon en feta strudel met spinazie
1sa 45 dk
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Asperge ovenschotel
1sa 30 dk
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min