Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 300 g groene asperges
- boter, om in te vetten
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- ½ sjalot
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 ei
- 15 g maïzena (zetmeel)
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 8 zeetongfilets, vers
Citronette
- 20 g extra vergine olijfolie
- 50 g citroensap, vers geperst en gefilterd
- 1 snuifje zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Geen beoordelingen
Abrikozenlikeur
30 Min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Kerst stol
2h 20min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Aspergesoep met citroen
55min