Apparaten en Accessoires
Gefermenteerde wortelen
Voorbereiding 30u.
Totaal 84u. 30min
1 Totale recept
Ingrediënten
-
600 g wortelen, in diverse kleuren, geschild en in staafjes (± 7 cm lang en 5 mm dik)wortelen geschild en in staafjes (± 7 cm lang en 5 mm dik)600 g
-
zout4 tl
-
verse gemengde kruiden naar eigen smaak (bv. tijm, rozemarijn) (zie tip)4 tl
-
water en iets meer om de potten te vullen250 g
-
citroensap30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Totale recept
Natrium
2.1 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1439 kJ /
344 kcal
Vetten
6 g
Vezels
25 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
74 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Boterhammen met spinazie pesto
1u. 55min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Asperge-watermeloen salade
40min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Geen beoordelingen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Banketbakkersroom
15min