Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagus and potatoes
- 600 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch sugar
- 5 g unsalted butter
- 700 - 750 g new baby potatoes (see Tips)
- 1000 - 1500 g white asparagus, trimmed (see Tips)
Hollandaise sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2308.1 kJ / 551.7 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 738.7 mg
Alternatieve recepten
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 godz. 45 min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 Std. 15 Min
Sweet potato cheesecake bars
2h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2u. 20min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Guinean prawns
25min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Yellow chicken curry with rice
1h
Porcini mushroom risotto
35min
Polish crêpes
3u. 35min