Asparagus and potatoes with hollandaise
TM6

Asparagus and potatoes with hollandaise

5.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

Asparagus and potatoes

  • 600 g water
  • 1 tsp sea salt
  • 1 pinch sugar
  • 5 g unsalted butter
  • 700 - 750 g new baby potatoes (see Tips)
  • 1000 - 1500 g white asparagus, trimmed (see Tips)

Hollandaise sauce

  • 20 - 40 g water
  • 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 175 - 350 g unsalted butter
  • 4 - 8 egg yolks
  • ½ tsp sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2308.1 kJ / 551.7 kcal
Eiwitten
11.6 g
Koolhydraten
41.2 g
Vetten
40.5 g
Verzadigd vet
24.4 g
Vezels
9.1 g
Natrium
738.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten