Apparaten en Accessoires
Asparagus and potatoes with hollandaise
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
738.7 mg
Eiwitten
11.6 g
Calorieën
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Vetten
40.5 g
Vezels
9.1 g
Verzadigd vet
24.4 g
Koolhydraten
41.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Asparagus and saffron risotto
35min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2u.
Béarnaise sauce
20min
Mushroom risotto
30min
Sunny gazpacho
25min
Scallops with pea purée
25min
Butternut Squash and Ginger Soup
Geen beoordelingen
Quick béchamel sauce
15min
Hollandaise
15min
No fail béchamel
15min