![Asparagus and potatoes with hollandaise Asparagus and potatoes with hollandaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e127a8b1-528b-4723-9ee3-35bf30a2e04c/Derivates/a8f25c92-4c71-40ba-a9ac-5ab3c1bf6916.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagus and potatoes
- 600 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch sugar
- 5 g unsalted butter
- 700 - 750 g new baby potatoes (see Tips)
- 1000 - 1500 g white asparagus, trimmed (see Tips)
Hollandaise sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2308.1 kJ / 551.7 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 738.7 mg
Alternatieve recepten
Scallops with pea purée
25min
Lime and ginger dressing
30 min
Salsa verde
5 min
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Geen beoordelingen
White Bean and Pumpkin Soup
35min
Pil pil sauce
5 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Beurre blanc
15 min
Dill Cheese Dip
5 min
Minced Meat
35min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min