Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagus and potatoes
- 600 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch sugar
- 5 g unsalted butter
- 700 - 750 g new baby potatoes (see Tips)
- 1000 - 1500 g white asparagus, trimmed (see Tips)
Hollandaise sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2308.1 kJ / 551.7 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 738.7 mg
Alternatieve recepten
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Boeuf Bourguignon
11 Std. 25 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2 Std. 20 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Steak Tartare
15 Min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Geen beoordelingen
Honey cake
49h 30 phút
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min