Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red bell pepper, cubed (1 in.)
-
30
g vegetable oil, divided
of 30 g extra virgin olive oil, divided - 170 g onion, cut in wedges (1 in.)
- Voeding
- per 13 ounce
- Calorieën
- 1166 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grated Cheddar Cheese
5min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Loaded Potato Soup
30min
Semolina Dumplings
1 Std. 40 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2 Std.
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 godz. 15 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Light Browning Onions and Garlic
20min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45 min
Mixed Mushroom Sauté
30min