Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 650 g inktvis, in stukken
- 60 - 80 g chorizo, in blokjes (1 cm)
- 150 g wortelen, in blokjes (1 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
350
g visbouillon pasta (zie tips)
of 350 g zeevruchten fumet - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- ½ verse rode peper, ontpit, in plakjes
- ½ - 1 tl paprikapoeder
- 1 gedroogd laurierblad
- 400 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- verse korianderbladeren, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1990 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Vanille-mascarpone parfait
2u. 40min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35 min
Brownies van zoete aardappel
1h
Appel en citroen krans
50min
Sinaasappelcake
1h