Apparaten en Accessoires
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Voorbereiding 15min
Totaal 5u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1104 mg
Eiwitten
44 g
Calorieën
1990 kJ /
475 kcal
Vetten
21 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pistache Moelleux
Geen beoordelingen
Roze roerei
15min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Zalm en venkel risotto
25min
Green Godess Salade
20min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1u.