Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de puerro
- 15 g de mantequilla
- 45 g de aceite de oliva virgen extra
- 230 g de agua
- 80 g de patata en trozos
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 2 pellizcos de sal
- 18 navajas
- 65 g de nata
- 1 sobre de tinta de calamar
- 90 g de cebolleta en trozos
- 90 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de tallos de apio en trozos
- 4 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- 100 g de pepino pelado en trozos
- 10 g de zumo de lima
- ½ pomelo rosa (6 gajos pelados a lo vivo)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 736 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 6.38 g
- Koolhydraten
- 5.84 g
- Vetten
- 14.11 g
- Vezels
- 1.66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mejillones al curry
30min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Tartar de buey
10min
Almejas a la marinera
30min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Steak tartare
30min
Crema de cangrejo
35min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20min
Cigalas al ajillo
20min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min