Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (2 x 2 cm) et légèrement congelée pendant 30-60 minutes
- 80 g d'échalotes
- 25 g de câpres au vinaigre
- 60 g de cornichons au vinaigre
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- 1 trait de sauce au piment, type Tabasco®
- 30 g de moutarde
- 1 trait de sauce Worcestershire
- 10 g de cognac
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 768 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltimbocca alla romana
25 Min
Tartare de daurade à la thaïe
1 Std. 15 Min
Fondue savoyarde
25 Min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 Min
Petits tartares de bœuf
1 Std.
Vittello tonnato
4 Std. 20 Min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Tartare de saumon frais
15 Min
Gin Fizz
5 Min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 Min
Fondue savoyarde
15 Min
Salade César
30 Min