Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (2 x 2 cm) et légèrement congelée pendant 30-60 minutes
- 80 g d'échalotes
- 25 g de câpres au vinaigre
- 60 g de cornichons au vinaigre
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- 1 trait de sauce au piment, type Tabasco®
- 30 g de moutarde
- 1 trait de sauce Worcestershire
- 10 g de cognac
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 768 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare de bar
10 min.
Tartare de saumon frais
15min
Tartare de thon rouge
1h 15 min.
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15 min.
Petits tartares de bœuf
1h
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30min
Fondue savoyarde
25 min
Salade César
30 min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min
Fondue savoyarde
15min