Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (2 x 2 cm) et légèrement congelée pendant 30-60 minutes
- 80 g d'échalotes
- 25 g de câpres au vinaigre
- 60 g de cornichons au vinaigre
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- 1 trait de sauce au piment, type Tabasco®
- 30 g de moutarde
- 1 trait de sauce Worcestershire
- 10 g de cognac
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 768 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5 min
Croquetas de jambon de Bayonne
3 Std.
Tartare de saumon frais
15 Min
Pesto au basilic
10 Min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min
Sauce chimichurri
5 min
Vittello tonnato
4h 20min
Salade César
30 min
Petits tartares de bœuf
1h
Smash au gin et au basilic
10 Min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Tartare de thon et gaspacho
20min