Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 20 g de pain blanc, la mie seulement
- 50 g de parmesan en cubes
- 240 g d'oignon (1), coupé en 4
- 2 gousse d'ail
- 10 g de persil plat frais
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en morceaux
- 250 g d'échine de porc en morceaux
- 2 œufs
- sel
- poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g de pulpe de tomate
- 10 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2382 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Vittello tonnato
4h 20min
Carré d'agneau en croûte
55min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1h 10min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1h 25min
Boulettes de bœuf à l'italienne
30 min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1h
Bœuf Stroganov
55min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 min
Brochettes de kefta
55min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h