Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 20 g de pain blanc, la mie seulement
- 50 g de parmesan en cubes
- 240 g d'oignon (1), coupé en 4
- 2 gousse d'ail
- 10 g de persil plat frais
- 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en morceaux
- 250 g d'échine de porc en morceaux
- 2 œufs
- sel
- poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g de pulpe de tomate
- 10 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2382 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Boulettes de bœuf à l'italienne
30min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1 godz. 25 min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 Std. 45 Min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Bouillon parfumé au bœuf, à la citronnelle et au gingembre
45 min
Goulasch dans des bols de pain
2 Std. 45 Min
Bœuf Stroganov
55 min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h
Vittello tonnato
4h 20min
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min
Fondue asiatique au satay
1 godz. 15 min