Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de morilles déshydratées
- 50 g d'échalotes
- 2 cm de gingembre frais
- 2 gousses d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 700 g de sauté de veau
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 200 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 250 g de blé précuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3288 kJ / 786 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Menu prêt à l'avance - Poulet au vin jaune et morilles, avec sa purée à la moutarde
1u. 45min
Ragoût de canard et tagliatelle
30min
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50 мин.
Travers de porc à la bière
1h 55min
Côte de bœuf à basse température et aubergines
2u. 45min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1u. 20min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1h
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15 min
Bœuf Stroganov
55 Min