Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla nera
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 20 g di carbone vegetale
- 20 g di zucchero
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Maionese all'ostrica
- 200 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 4 ostriche
Crema di piselli e capesante
- 550 g di acqua
- 200 g di piselli freschi o congelati
- 6 capesante
- 6 fette di lardo, preferibilmente di Colonnata, sottili
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 8690 kJ / 2077 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 124.9 g
- Vetten
- 156.9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 godz.
Tortini allo zenzero e miele con mandarino caramellato
50 min
Salsa Choron
20min
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15 Min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1 godz.
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1 godz.
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 godz.
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 godz. 30 min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Baci di dama salati al formaggio
1 godz.
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5 Std.