Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de vinaigre balsamique
- 1 ½ c. à café d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin)
- 1 c. à café de jus de citron, et 30 g
- ½ c. à café de sel, et 3 pincées
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- 4 filets de cabillaud (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1000 g d'eau
- 200 g de tomates mûres, coupées en morceaux
- 100 g de branche de céleri, coupée en morceaux
-
100
g de salade verte
of 100 g de pousses d'épinards
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1508 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 370 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Légumes vapeur, vinaigrette à la grenade
45 Min
Salade César au poulet et fruits de la Passion
25 min
Rôti de bœuf, frites de patate douce et rémoulade au cerfeuil
1j 30 menit
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50 menit
Mélange pour viande à griller
5 min
Salade composée et banderilles de tortilla
55 Min
Salade d’aubergines à la vietnamienne
2j 30 menit
Poularde farcie
2j
Bar à la portugaise
2j
Légumes farcis de l'été
3sa
Fajitas aux restes de poulet
1j 20 menit
Salade de brocolis et sauce César
35 Min