Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3576 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 88 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confit d'oignons rouges
4u.
Gougères
45min
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Gougères
40min
Terrine bressane
24h
Iles flottantes
1u.
Foie-gras mi-cuit
50sa
Délice de foies au riesling
2u. 50min
Tuiles aux amandes
25min
Petits choux aux escargots
1h 20min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Pâté de lapin
2u. 35min