Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3576 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 88 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Pâté de Pâques
2h
Iles flottantes
1h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13u. 30min
Gougères
40min
Opéra de foie gras
24h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12sa 30 dk
Cannelés
13 Std. 45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min