Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3576 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 88 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce gribiche
15 min
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55 Min
Foie-gras mi-cuit
50u.
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50 Min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13h 15 phút
Gougères
40 min
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Iles flottantes
1h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Cannelés
13 Std. 45 Min