Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 600 g de morue salée
Le jour même
- 5 brins de persil plat frais
- 300 g d'eau
- 2 gousses d'ail
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 4 c. à soupe de lait
- 30 - 60 g d'huile d'olive (en fonction du pouvoir d'absorption du poisson)
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1948 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Poissons VS Viandes 10 recepten, Frankrijk
Alternatieve recepten
Brandade de morue et persillade
50min
Petits pois à la française
45 min
Petit salé aux lentilles
45 min
Bourride
1óra
Pâté de campagne
48h
Piquillos à la morue
1h 30 min
Petit flan de la mer en cocotte
40 min
Rougail crevette
50min
Acras de morue
13h
Far breton aux pruneaux
2óra
Couscous de crevettes et sa bisque
1óra
Cassoulet au confit de canard
1óra 10p