Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 600 g de morue salée
Le jour même
- 5 brins de persil plat frais
- 300 g d'eau
- 2 gousses d'ail
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 4 c. à soupe de lait
- 30 - 60 g d'huile d'olive (en fonction du pouvoir d'absorption du poisson)
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1948 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Poissons VS Viandes 10 recepten, Frankrijk
Alternatieve recepten
Lotte et crevettes à l'américaine
1sa 15 dk
Lotte à la provençale
50 min
Rougail crevette
50 min
Petits pois à la française
45 min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1sa 15 dk
Œufs au lait
50 min
Brandade de morue et persillade
50 min
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Petit salé aux lentilles
45 min
Piquillos à la morue
1h 30 min
Calamar à la piperade
35min
Encornets à la provençale
55 min