Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'huile de tournesol
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de céleri-rave, coupé en cubes (3 x 3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1722 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de céleri
25 min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Salade de crudités
10 min
Concombre tzatziki
5 min
Pâté de campagne
48 Std.
Compote de pommes
20 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10 min
Velouté aux cosses de petits pois
35min
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Compote de rhubarbe
1h 5min