Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'huile de tournesol
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de céleri-rave, coupé en cubes (3 x 3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1722 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24 godz.
Rémoulade de radis noir au yaourt
15 Min
Sauce gribiche
15 Min
Petits pois à la française
45 Min
Salade de crudités
10 Min
Compote de pommes
20 Min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Purée de céleri
25min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Concombre tzatziki
5min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10 Min
Pâté de campagne
48h