Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- 170 g di burro a temperatura ambiente, a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 240 g di zucchero
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 120 g di burro a pezzi
- 3 uova medie (circa 53-63 g l'una)
- 200 g di panna vegetale zuccherata
Terminare la preparazione
- 500 g di fragole
- limoncello q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2115.2 kJ / 505.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 45.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcake mandorle e carote con crema al formaggio
1 Std.
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1sa 35 dk
Torta pan di zenzero e cioccolato
1h 40min
Victoria sponge
1 Std. 30 Min
Segreto federiciano
2 Std. 30 Min
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Crostata morbida gianduia e fragole
1 Std.
Treccia alle mandorle e cioccolato
5sa 30 dk
Cuori al cioccolato e pistacchio
2 Std.
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min