Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- burro q.b.
- 6 uova (da 60 g)
- 180 g di zucchero
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 180 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 500 g di polpa di mango maturo, a pezzi
- 110 g di zucchero
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 100 g di succo di mango
- 400 g di mango maturo, pelato e a fettine
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1773.1 kJ / 423.8 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 70.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini cioccolato e lamponi con glassa al burro
1 Std.
Whoopie al caffè
2h
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1 Std. 20 Min
Crostata mango e frutto della passione con crema bavarese
4h
Biscotti sacher
2h
Menù: Tranci di tonno con composta di cipolla e plumcake allo yogurt (Bimby Friend)
1 Std.
Zuppa di pesce (Bimby Friend)
40 Min
Crème brûlée
1 Std. 10 Min
Macarons
1 Std. 30 Min
Parfait allo yogurt e frutta arcobaleno
20 min
Baby cake pops
2h
Cupcake mimosa
1 Std.