Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di vermicelli di riso
- 10 g di funghi shiitake secchi a pezzi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di carne trita di maiale
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 18 fogli di carta di riso per involtini primavera
- farina tipo 00 q.b.
- acqua q.b.
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1124 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35min
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min.
Momo
2h
Involtini primavera
30min
Involtini primavera
55min
Involtini primavera
1h 15min
Raviolini con zucchine e carne trita di pollo
1 Std. 10 Min
Nems
1h
Involtini primavera vietnamiti
40min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min