Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 160 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 120 g di strutto
- 360 g di farina tipo 00 + q.b.
Ripieno
-
500
g di carne trita di montone
of 500 g di carne trita di manzo - 1 cucchiaino di macis
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di brodo di carne
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
Salsa alle cipolle
- 160 g di cipolle a pezzi
- 100 g di burro a pezzi
- 30 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di brodo di carne
- 10 g di brandy
- 30 g di panna (min. 30% di grassi) (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4559.4 kJ / 1089 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 79.5 g
- Vetten
- 67.6 g
- Verzadigd vet
- 31.9 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 381.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa Mornay
20 dk
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Polpette di pollo giapponesi
50 dk
Tacos con verdure e fagioli (TM6)
Geen beoordelingen
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10h
Garam masala (miscela di spezie)
10 Min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2 godz. 40 min
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1 Std. 10 Min
Spuma di barbabietola con aringhe
1h 15min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1sa
Empanadas di carne
1 Std. 10 Min
Gyoza
1sa