Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 550 g di farina tipo 0
- 135 g di burro freddo a tocchetti
- 135 g di strutto
- 1 pizzico di sale
- 160 g di acqua fredda
Ripieno
- 140 g di cipolle in quarti
- 400 g di carne trita di manzo
- 100 g di rape a tocchetti (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 50 g di burro a tocchetti
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3421.3 kJ / 818.5 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 48.8 g
- Verzadigd vet
- 23.3 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 650 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas di carne
1 godz. 10 min
Empanadas di pollo argentine
4 Std.
Empanadas di pollo e peperoni
2 Std. 30 Min
Cous cous marocchino
50min
Samosas di verdure
1 godz. 10 min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Burrito saluto al sole (di Sorelle Passera)
1h
Pasticcio di carne inglese
1h 40min
Torta Dobos
3h 30 min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1h
Pollo ripieno con salsa e patate glassate
1h 30 min