Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 550 g di farina tipo 0
- 135 g di burro freddo a tocchetti
- 135 g di strutto
- 1 pizzico di sale
- 160 g di acqua fredda
Ripieno
- 140 g di cipolle in quarti
- 400 g di carne trita di manzo
- 100 g di rape a tocchetti (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 50 g di burro a tocchetti
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3421.3 kJ / 818.5 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 48.8 g
- Verzadigd vet
- 23.3 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 650 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia primavera
3h
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5h 40min
Pizza vegetariana arcobaleno
2h
Pitta chicculiata
4 godz. 45 min
Pizza del pastore
5h
Torta salata di merluzzo e spinaci
2 godz. 30 min
Fatayer con formaggio e menta
1 Std.
Pasticcio di carne inglese
1 Std. 40 Min
Empanadas di pollo e peperoni
2 godz. 30 min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Scacciata con salsiccia e patate
3h 15min
Tortano speck e fontina
2h