Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 79 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Spalla di maiale sottovuoto
12h 25 min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1 Std.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 dk
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5sa
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Salmone sottovuoto al mojto
3h