Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 79 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes al salmone e formaggio all'aneto
55min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Pancia di maiale con composta di mele
8 godz. 30 min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 godz.
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1 Std.
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50 min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1 Std. 30 Min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min