Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 79 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13 godz. 30 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Treccia di trota salmonata sottovuoto
1h 30min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5u. 40min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2h 15min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 Std. 30 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 godz.