Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 80 g di peperone rosso a pezzi (2 cm)
- 6 rametti di coriandolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio di oliva
- 350 g di carne trita mista
-
1
dado per brodo di carne
of 1 cucchiaino di dado per brodo di carne - 1 cucchiaino di garam masala (miscela di spezie indiane)
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- ¼ cucchiaino di peperoncino di cayenna secco
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di farina tipo 00
- 70 g di acqua
- 500 g di pasta fillo (o pasta indiana per samosas) pronta
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 552 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Tortillas messicane con maiale
1 Std. 20 Min
Ravioli cinesi
1 Std.
Burrito di pollo con salsa chipotle
40 Min
Empanadas di pollo argentine
4 Std.
Samosas di verdure
1 Std. 10 Min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Enchiladas
1 Std. 10 Min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Empanadas di pollo e peperoni
2 Std. 30 Min
Gyoza
1 Std.
Empanadas di carne
1 Std. 10 Min