![Empanadas vegetariane Empanadas vegetariane](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc187380-1f15-4ebd-b183-da15bde1b285/Derivates/d0e070b8-5655-41d0-ae00-6e8c5f4028a0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto per empanadas
- 400 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 110 g di acqua
- 1 cucchiaino di aceto (optioneel)
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- tuorlo d'uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 164 mg
Alternatieve recepten
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Empanadas di carne
1 godz. 10 min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2 Std.
Cornish Pasty
1h 30min
Chicken Kottu
30 min
Tortillas di pollo glassato
40 min
Samosas di verdure
1 godz. 10 min
Crostini di pane con tapenade
25 min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1h 30min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30min
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Empanadas di pollo argentine
4 Std.