Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 220 g di acqua tiepida
- 7 g di lievito di birra disidratato (1 bustina)
- 35 g di olio di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino sale
- 50 g di cipolla, a metà
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di peperone rosso, a pezzi
- 100 g funghi freschi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di salsa harissa
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 346.7 kJ / 82.9 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 149.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di lenticchie e funghi con purè di cavolfiore
1h 25 min
Brownies dolci alle patate americane (vegan)
1h
Patate dolci con ragù vegetariano e Feta
45min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3 Std.
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1h 30min
Chili di tofu (vegan)
1h
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55min
Pasta al forno vegana
1h
Chili di seitan (vegan)
30min
Tartufini alle mandorle (vegan)
55min