Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 220 g di acqua tiepida
- 7 g di lievito di birra disidratato (1 bustina)
- 35 g di olio di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino sale
- 50 g di cipolla, a metà
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di peperone rosso, a pezzi
- 100 g funghi freschi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di salsa harissa
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 346.7 kJ / 82.9 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 149.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di tempeh
30 Min
Chili di tofu (vegan)
1h
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 min
Panini per burger (vegan)
5u.
Cotolette di soia
35 min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Buns integrali con burger di barbabietole
3h 40min
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1 Std. 20 Min
Crostata salata di verdure (vegan)
1 Std. 5 Min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h