Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 220 g di acqua tiepida
- 7 g di lievito di birra disidratato (1 bustina)
- 35 g di olio di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino sale
- 50 g di cipolla, a metà
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di peperone rosso, a pezzi
- 100 g funghi freschi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di salsa harissa
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 346.7 kJ / 82.9 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 149.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veg-burger (vegan)
1h 10min
Crostata fragole e timo (vegan)
2 Std.
Samosas di melanzane e lenticchie con salsa allo yogurt e menta
1hod.
Crêpes alla soia (vegan)
35 Min
Tortilla hack alla curcuma
1 Std. 30 Min
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35 Min
Paella di fagioli rossi (vegan)
55 Min
Ramen coreano con tofu
50 Min
Burger vegetale alla barbabietola
3h 25min
Buns integrali con burger di barbabietole
3h 40min
Pita integrale
4h 30 min
Cotolette di soia
35 Min