Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di patate americane dolci, non sbucciate, a rondelle (1 cm)
- fiocchi di sale q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di zucchina, a rondelle (2 cm), poi in quarti
- 100 g di Feta, a pezzi
- 100 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, sgocciolati
- 15 g di uva passa
- ¼ cucchiaino di pepe bianco macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di pomodorini ciliegia, a rondelle
- glassa di aceto balsamico, per guarnire
- timo fresco, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1020.3 kJ / 243.9 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 406.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne integrali con fagiolini, peperoni e formaggio primo sale
50 Min
Biscotti sacher
2 Std.
Involtini di pollo e porri
55min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1 godz. 20 min
Muffin al rum e cioccolato
40 Min
Bagel con bacon e uova
2 Std.
Focaccine nere
4h
Pranzo probiotico multicolor
35min
Avocado ripieno e insalata di pomodori
30min
Garam Masala
20 min
Insalata di bulgur con polpo e ceci
1h 45 min
Corona di riso agrumata ai gamberetti e mazzancolle
1 Std.