Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di miso bianco (shiro)
- 40 g di mirin
-
35
g di sake
of 35 g di acqua - 30 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di olio di sesamo
- 2 pizzichi di sale
- 360 g di melanzane, a dadini (3x2 cm)
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
- 1 cipollotto, a rondelle diagonali
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 670 mg
Alternatieve recepten
Ricotta (TM6)
16hod. 30min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Contorno di melanzane sottovuoto
40 Min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2 Std.
Spalla di maiale sottovuoto
12sa 25 dk
Yogurt di anacardi alla vaniglia (vegan)
14h
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Gamberi freschi sottovuoto
1hod.
Carote sottovuoto timo e feta
1hod.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20 min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min