Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di acqua tiepida
- 125 g di farina di mais tipo fioretto
- 70 g di farina integrale
- 125 g di farina tipo 00
- 2500 g di acqua
- 60 g di succo di limone
- 150 g di acqua bollente
- 2 g di bicarbonato di sodio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 789.5 kJ / 188.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Balep korkun
1sa 30 dk
Burro alle acciughe
4 godz. 20 min
Napa Kimchi
86 Std.
Injera (Pane etiope)
48h 25min
Zighinì
8 Std.
Barrette ai frutti di bosco
1h
Burro
Geen beoordelingen
Injera (pane eritreo fermentato)
48 Std. 35 Min
Vinaigrette orientale al coriandolo
10min
Gelato di fagioli azuki
11 godz. 10 min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 godz. 25 min