Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di cipolle rosse in quarti
- 8 spicchi di aglio
- 85 g di gambi di sedano a fette
- 85 g di carota, pelata e a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 230 g di pancetta affumicata a striscioline
- 140 g di prosciutto cotto affumicato a striscioline
- 280 g di fagioli cannellini secchi, ammollati per 12 ore e scolati
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di mostarda
- 3 - 4 cucchiai di ketchup, a piacere
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 2 cucchiai di sciroppo di acero
- 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- 2 foglie di alloro secche
- 1 - 2 cucchiai di salsa Worcestershire
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1873 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 Min
Pane all'aglio
20min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1u. 20min
Zuppa di avocado e pomodoro
40min
Leek and tattie soup
40min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1u. 40min
Maccheroni cheese
55 Min
Ciorba
1u. 10min
Stufato di agnello con paprika
50 мин.
Zighinì (Stufato di manzo)
50 мин.
Pão de queijo
1h
Zuppa montanara
1h