Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di cipolle rosse in quarti
- 8 spicchi di aglio
- 85 g di gambi di sedano a fette
- 85 g di carota, pelata e a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 230 g di pancetta affumicata a striscioline
- 140 g di prosciutto cotto affumicato a striscioline
- 280 g di fagioli cannellini secchi, ammollati per 12 ore e scolati
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di mostarda
- 3 - 4 cucchiai di ketchup, a piacere
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 2 cucchiai di sciroppo di acero
- 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- 2 foglie di alloro secche
- 1 - 2 cucchiai di salsa Worcestershire
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1873 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen giapponese
1hod. 40min
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Pollo katsu con curry e riso
1hod. 40min
Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia
15 min
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min
Insalata messicana
2 godz. 15 min
Chili con carne
1sa 20 dk
Misto di mitili all'orientale con riso basmati
50 min
Salsa satay
20 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Chili di seitan (vegan)
30 min
Goulash ungherese
1h 45 min