![Wonton soup Wonton soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/671ae1b4-2954-4b5a-8038-4ed281ee9fe0/Derivates/d59c248f-d681-4e2b-82bd-9f5a07d6ddd3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wonton
-
150
g di funghi shiitake freschi in quarti
of 150 g di funghi champignon freschi in quarti - 150 g di foglie di cavolo cinese a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di zenzero, radice fresca
- 3 cipollotti a pezzi
- 300 g di carne trita di maiale
- 2 cucchiaini di pepe bianco macinato
- 45 g di salsa di soia chiara
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di olio di sesamo
Brodo
- 2 cucchiaini di zucchero
- 20 g di aceto di vino
- 50 g di dado per brodo vegetale
- 1500 g di acqua
- 24 sfoglie di pasta per wonton (10 cm)
- 5 centimetri di zenzero, radice fresca tagliata a julienne
- 6 cipollotti a fettine
- 15 g di salsa di soia
- 1 mazzetto di foglie di cavolo cinese a pezzi
- ½ mazzetto di coriandolo fresco per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1991.4 kJ / 474.2 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1193.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kimbap vegetariano
1 Std. 30 Min
Shepherd's Pie
2h
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 Std. 15 Min
Pastel de milho
1 Std.
Samosas di verdure
1 Std. 10 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Zuppa di mandorle, aglio e olio di oliva
5 Min
Garam Masala
20 Min
Scones
30 min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 Min
Samosas con carne e verdure
1 Std. 15 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min