Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wonton
-
150
g di funghi shiitake freschi in quarti
of 150 g di funghi champignon freschi in quarti - 150 g di foglie di cavolo cinese a pezzi
- 10 g di zenzero, radice fresca
- 3 cipollotti a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di carne trita di maiale
- 2 cucchiaini di pepe bianco macinato
- 45 g di salsa di soia chiara
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di olio di sesamo
Brodo
- 24 sfoglie di pasta per wonton (10 cm)
- 20 g di aceto di vino
- 50 g di dado per brodo vegetale
- 1500 g di acqua
- 2 cucchiaini di zucchero
- 5 centimetri di zenzero, radice fresca tagliata a julienne
- 6 cipollotti a fettine
- 15 g di salsa di soia
- 1 mazzetto di foglie di cavolo cinese a pezzi
- ½ mazzetto di coriandolo fresco per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1991.4 kJ / 474.2 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1193.7 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Fettine di pollo piccanti con salsa guacamole
1 godz.
Cavolfiore tikka masala
30 min
Panna acida di tofu (senza lattosio)
10 Min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Limonata
5 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Salsa di cozze al curry
Geen beoordelingen
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35 min
Vermicelli saltati con verdure miste
40 min
Vellutata di porri e patate
40 min