Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frosting
- 200 g di zucchero
- 250 g di burro a pezzi
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
Basi
- 100 g di zucchero di canna
- 240 g di zucchero semolato
- 400 g di farina tipo 00
- 60 g di cacao amaro in polvere
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 16 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 3 uova
- 110 g di panna acida
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 170 g di burro + q.b.
- 125 g di olio di semi di mais o girasole
- 300 g di acqua
- scaglie di cioccolato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4127.6 kJ / 986.5 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 61.7 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyoza
1h
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Bento box
40min
Pisco Sour
10 min
Lecca-lecca
40min
Ravioli cinesi
1h
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1h
Cono graffa
1h
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5 min
Panini farciti alla marocchina (Batbout)
2 godz. 40 min
Involtini primavera
1h 15min
Samosas con carne e verdure
1h 15min