Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 170 g di burro a tocchetti + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uova medie (circa 60 g)
- 170 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale (optioneel)
Farcitura
- 100 g di confettura (ad esempio, fragola e lampone)
- 200 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 150 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1683 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata al caramello e vaniglia
3h
Pumpkin pie
2sa 30 dk
Pizza fantasmagorica
3h 30 min
Victoria sponge fragole e limone
4 godz. 30 min
Profiteroles al limone
1 godz. 45 min
Crostata mango e frutto della passione con crema bavarese
4sa
Torta con frosting al formaggio e albicocche decorate
Geen beoordelingen
Freakshakes al caramello salato e granella di noci
45 min
Streuseltaler
1 godz. 45 min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1h 20min
Cupcake di Pasqua
1h
Victoria sponge
1 godz. 30 min