Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Decorazione
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)
- 1 foglio di gelatina (2 g), precedentemente ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 35 g di burro a pezzi
- 250 g di mascarpone
- 20 g di zucchero a velo
Cupcake
- 160 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 2 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di mirtilli, lavati ed asciugati
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2891 kJ / 691 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 54.9 g
- Vetten
- 49.8 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancakes
45 dk
Blu frosting cupcake
1sa 30 dk
Danish layer cake
4 godz.
American cookies
30 dk
Mini donuts
4 godz.
Bagel con salmone affumicato e cetriolo
2sa 30 dk
Daiquiri alla fragola
10 min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Cupcake al profumo di lavanda
40min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 godz. 25 min
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1h
Cupcake alle mele con frosting alla ricotta e cannella
55 min