Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 1 limone
- 1 arancia
- 50 g di zucchero
-
100
g di strutto in purea
of 100 g di burro in purea - 100 g di mele, precedentemente cotte (vedere consigli)
-
100
g di ribes rosso disidratato
of 100 g di mirtilli disidratati - 200 g di uvetta passa
- 2 cucchiaini di mix di spezie per pan di zenzero
- 20 g di brandy
- 20 g di mandorle a lamelle
Pasta frolla
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di burro, freddo, a cubetti + q.b.
- 90 g di strutto, freddo, a cubetti
- 1 pizzico di sale
- 70 g di acqua molto fredda
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 904.4 kJ / 216.1 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 8.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 Min
Pasta e fagioli (Bimby Friend)
45 Min
Gelato ai mirtilli con cialda corallo
6 Std. 40 Min
Ciceri e tria
1 Std. 30 Min
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Geen beoordelingen
Tortelli di San Leo
2 godz. 30 min
Padella di verdure alla mediterranea
30 Min
Insalata di cetrioli, avocado e ceci croccanti
45 Min
Biryani di verdure
50 Min
Latte caldo con il miele
10min
Agnolotti burro e salvia
10 Std.
Rotolo al mango
Geen beoordelingen