Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di gherigli di noci
- 200 g di freekeh
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 200 g di fave fresche o surgelate
- 100 - 150 g di chicchi di melagrana
- 125 g di formaggio primo sale a tocchetti
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2137.8 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 530.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30 Min
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 Min
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 Min
Babaganoush
40 Min
Hummus di cannellini e cipolla di Tropea
11 Std.
Hummus
10 min
Insalata di quinoa con patate dolci, mele e spinaci
25 Min
Polpette di fave e pecorino
40 Min
Zuppa di lenticchie al profumo di timo
35 Min
Dal di lenticchie
35 Min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40 Min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40 Min