Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti (optioneel)
- 170 g di burro a temperatura ambiente a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo medie
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 100 g di confettura ai frutti rossi (es. fragola e lamponi)
- 150 g di lamponi freschi
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1683 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 203.6 mg
Alternatieve recepten
Girelle bicolore
3sa
Paris Brest
3 godz. 30 min
Biscotti al burro, amarene e rosmarino
5 Std.
Biscotti cuore morbido al caramello
2 godz. 40 min
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30 min
Victoria sponge fragole e limone
4 Std. 30 Min
Pancakes
45 min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Victoria Sponge cake
1sa 30 dk
Super Ham-Burger
2 godz. 30 min
Mug cake al gianduia
20 min
Waffles alla panna
1h 15 min