Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema ai lamponi
-
250
g di lamponi freschi
of 250 g di lamponi surgelati, scongelati - 400 g di latte
- 120 g di zucchero
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 uovo, medio (circa 60 g)
- 2 tuorli
- 50 g di amido di mais (maizena)
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 15 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova, medie (circa 60 g)
Terminare la preparazione
- 200 g di zucchero
- 2 albumi
- lamponi freschi, per decorare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 281.2 kJ / 67.2 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 11.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato e caramello salato
1 godz.
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
1 Std. 30 Min
Super Ham-Burger
2h 30min
Whoopie al caffè
2 Std.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Éclair come un Paris-Brest
5hod.
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Bignè con crema al pistacchio
3h
Babka
16 Std. 30 Min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min