Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua, di cui 200 g tiepida
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di zucchero + 1 cucchiaio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 370 g di farina di forza
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di semi di sesamo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane all'acqua
4 Std.
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.
Impasto base per pane
1 Std.
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Focaccia al latte
6h 30min
Yogurt al mango
14 Std.
Pane al pomodoro
16 godz.
Pane agli spinaci
3 Std.
Michetta (TM6)
6h 30min
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Focaccia morbida
4 Std.