Compatibele versies
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bagna al karkadé e coulis di lamponi e Prosecco
- 200 g di acqua
- 5 g di fiori di ibisco secchi
- 80 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 30 g di zucchero
- 20 g di Prosecco
Pasta biscotto
- 84 g di zucchero
- 90 g di albumi
- 60 g di tuorli
- 84 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe rosa macinato
Crema al cacao
- 65 g di panna (min. 30% di grassi)
- 65 g di mascarpone
- 30 g di zucchero a velo
- 25 g di formaggio fresco spalmabile
- 5 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- 30 lamponi freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3711 kJ / 888 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 107.5 g
- Vetten
- 40.5 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Crema al caramello salato
1h 10min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 godz. 15 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Cremoso al pistacchio
2h 30min
Churros
40 min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Caramello salato
1h
Frosted carrot cake
1h 25 min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 Std. 30 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.