Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto al cacao
- 60 g di farina tipo 00
- 40 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 1 tuorlo
Camy cream
- 100 g di mascarpone
- 15 g di latte condensato
- 25 g di zucchero a velo
- 1 cucchiaino di essenza di vaniglia
- 90 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- fragole pulite, a fettine e a tocchetti
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 14327 kJ / 3424 kcal
- Eiwitten
- 73.7 g
- Koolhydraten
- 355.4 g
- Vetten
- 185.2 g
- Vezels
- 20.6 g
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2sa
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2sa
Crema mousseline
1h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3 godz. 30 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 Std. 30 Min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min
Latte condensato
1h