Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter
- 30 g di chicchi di grano
- 30 g di chicchi di segale
- 20 g di pangrattato
- 25 g di semi di lino
- 20 g di semi di sesamo
- 40 g di fiocchi di avena
- 300 g di acqua
Impasto
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 340 g di farina tipo 2, forte (almeno W320)
-
10
g di malto in polvere
of 10 g di miele - 10 g di burro freddo, a pezzi
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 4 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di sale grosso (optioneel)
- farina di semola q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotti
5h
Pucce
7h
Il pane di Altamura
4sa
Baguette tradizionale
15h 35 min
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Pane di frumento e farro
12 godz.
Pane contadino
19u.
Pane in cassetta semplice
19u.
Pane semplice
4sa
Pane veneziano
18h 30min