![Melanzani sous-vide Melanzani sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33C09E42-D5AC-4411-A839-EA23CC40210D/Derivates/96b91e00-f5bd-4641-9c6b-d2848fa9662e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Melanzani, in Würfeln (2 cm)
- 4 EL natives Olivenöl extra
- 1 TL Salz
- 1500 g Wasser
- 1 - 2 Knoblauchzehen, mit dem Messer angedrückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 681 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 588 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchinicremesuppe (XXL)
35 Min
Tomatencremesuppe (XXL)
40p
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2h 10min
Menü: Gemüsecremesuppe, bunter Weizen mit Hendlbrust und Apfelkompott
50 Min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 Min
Lachs mit Basmatireis in Dill-Sahnesauce (XXL)
45min
Schneller Gemüsesuppentopf
40p
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
15 min
Lachswürfel anbraten
15 min
Zitronenlimonade mit Crushed Ice
5 min
Zwiebeln leicht anbraten
20p
Zwiebeln anbraten
25 Min