Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Blättchen Basilikum, frisch
- 1 - 2 Prisen Oregano, getrocknet
- 40 g natives Olivenöl extra
- 700 g Wasser
- 180 g Fisolen, frisch, geputzt, halbiert
- ½ TL Salz
- 150 g Quinoa, weiß, gewaschen
- 100 g Paradeiser, in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1108 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 713 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50 Min
Bowl mit Zartweizen, Gemüse und Rote-Rüben-Hummus
50 Min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1u. 20min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45 Min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 Min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1ωρ. 30 λεπτ.
Bohnen-Avocado-Salat
15 Min
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1u. 20min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 Min
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30min
Kürbisgulasch
45 Min
Hirsepfanne mit gebratenem Gemüse und Cashews
30min